Bemiddeling

Ongebonden en onafhankelijk financieel advies.

Wij zijn een ongebonden bemiddelaar. Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om te bemiddelen in de producten van een bepaalde aanbieder (verzekeraar). Nederland telt een groot aantal aanbieders op het gebied van financiële diensten. Wij selecteren die aanbieders die naar ons oordeel de beste prijs / prestatieverhouding leveren. Op verzoek verstrekken wij je graag een overzicht van de aanbieders die wij in ons advies betrekken.

Lussenburg Volmacht

Voor schadeverzekeringen maken wij ook gebruik van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf Lussenburg Volmacht B.V.. Dit bedrijf beschikt over volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Dit houdt in dat deze verzekeraars de bevoegdheid hebben verleend om namens de verzekeraar, verzekeringen te accepteren en schaden af te wikkelen. Flexibel, korte lijnen en indien gewenst maatwerk. Bij gelijkwaardige producten geven wij daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van Lussenburgvolmacht B.V..

Meer weten over Lussenburg Volmacht? Bezoek dan de website via onderstaande link. 

Website Lussenburg Volmacht