hal-taart-financiele-planning.jpg

Financiële planning

Met Lussenburg kies je voor zekerheid!

Een persoonlijk financieel plan brengt jouw toekomstdroom een stap dichterbij.

Wij brengen je persoonlijke situatie in kaart

Het begint bij een goed gesprek om je persoonlijke situatie te inventariseren. Wat zijn jouw wensen voor de toekomst, wanneer wil je stoppen met werken, wat heb je nodig om financieel onafhankelijk te worden en wanneer wil je dat gerealiseerd hebben. Zomaar een paar indringende vragen die je helpen om je doelstellingen helder te krijgen. 

financile-planning-advies-collegas.jpg

Gedegen analyse

Heb je de doelstellingen helder dan moeten we goed analyseren op welke wijze jij jouw doelstellingen kunt halen. Zijn er eigen middelen, verwacht je een erfenis, wat is de waardestijging in je eigen woning, welk bedrag kun je maandelijks opzij zetten. Daarnaast kijken we naar de bedreigingen die je tegen kunt komen zoals arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, voortijdig overlijden of blijvende invaliditeit. Al deze componenten tesamen vormen uiteindelijk de analyse van jouw persoonlijke situatie onder verschillende omstandigheden. 

 

Totaal advies

Op basis van de analyse brengen wij een totaal advies uit. Hierin staat op welke wijze je jouw wensen en doelstellingen ook echt kunt realiseren. Bijvoorbeeld spaardoelen, een belleggingscomponent en verzekeringsproducten zijn mogelijke oplossingen. Je ontvangt een duidelijk rapport waarin al de stappen van de financiele planning terugkomen. Dit rapport brengt jouw toekomstdroom een stap dichterbij!