zorgverzekering-particulier.jpg

Zorgverzekering

Houd je zorgkosten beheersbaar met een goede zorgverzekering

Iedereen in Nederland heeft verplicht een basis zorgverzekering. Er is heel veel keuze tussen zorgverzekeraars, zorgaanbieders, type polissen, aanvullende verzekeringen en vergoedingen voor aangeboden zorg.

Logisch dat je er niet altijd zelf uitkomt

Iedereen die in Nederland woont of werkt heeft recht op zorg uit het basispakket. Dit is geregeld in de Zorgverzekeringswet (Zvw). Zorg kan bestaan uit een behandeling, een dienst of een product. In de Zvw is een breed basispakket aan zorg verzekerd. Iedereen betaalt daaraan mee via premies en belastingen. Daarnaast heb je vrije keuze in aanvullende verzekeringen.  

zorgverzekering-afsluiten.jpg

Hoe kom je aan een zorgverzekering?

Hoewel er veel verschilende mogelijkheden en dekkingen zijn is het aanvragen van een zorgverzekering vrij eenvoudig.
 
    1. Eerst oriënteer je je op het aanbod van verzekeringen en verzekeraars. Hier kun je op internet veel over terugvinden.  
    2. Vervolgens vraag je de gewenste polis aan op de website van de betreffende verzekeraar.
    3. Daarna wordt je oude verzekering automatisch opgezegd.

Een zorgverzekering via Lussenburg Advies

Geen zin om het zelf uit te zoeken of wil je graag hulp bij het afsluiten van een zorgverzekering, dan staan onze zorg specialisten voor je klaar!

Een zorgverzekering afsluiten via Lussenburg Advies is mogelijk bij CZ en ONVZ. Over deze verzekeringen kunnen we je ook adviseren. Wij maken een vergelijking op dekking en op premie en kunnen je uitleggen wat de verschillen zijn tussen een restitutiepolis en een natura polis.