bedrijfsverzekering-advies-laadschop-martensenvanoord.jpg

Bedrijfsverzekeringen

Met Lussenburg kies je voor zekerheid!

Je bent ondernemer en druk met je bedrijf. Je weet dat je medewerkers en je bedrijf soms risico lopen. Een aantal risico's kun je prima zelf dragen andere wil je graag verzekeren.

Medewerkers

Eén van de belangrijkste factoren binnen je bedrijf zijn je medewerkers. Als ondernemer ben je op grond van wet en regelgeving verantwoordelijk voor je personeel. Maar vanzelfsprekend wil je zelf ook het beste voor je mensen. Als er dan onverhoopt toch iets mis mocht gaan wil je dat het goed geregeld en goed verzekerd is.

 

bedrijfsverzekering-advies-hortensias-hans-.jpg

Bedrijfsmiddelen

Het bedrijfspand, de voorraad, inventaris, het wagenpark. Kortom met alle bedrijfsmiddelen loop je risico op verlies of beschadiging. Bekende schade oorzaken zijn brand, water, inbraak, storm en aanrijding. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze risico’s in kaart brengen en je helpen bij het afsluiten van de best passende verzekering. We adviseren over de dekkingen en de uitsluitingen, over verschillen in polisvoorwaarden maar ook over welke risico’s je prima zelf kunt dragen.

Financieel

Helaas komen steeds vaker minder bekende maar niet minder risicovolle schades voor. Bijvoorbeeld internetfraude, aansprakelijkheid bedrijven of beroepen en bedrijfsstilstand. Dit soort schades kunnen de de continuïteit van de onderneming ernstig in gevaar brengen. 

Naast onze ervaren adviseurs beschikken wij ook over een professionele schadeafdeling, die calamiteiten direct voor je opvolgt en afwikkelt.