Onze werkwijze

Hoe wij je verder helpen

clipboard.svg
Inventariseren

Het begint bij een goed gesprek om je persoonlijke situatie te inventariseren. Welke risico's loop je zelf of als ondernemer. Hoe vaak komen deze voor en wat is de financiële impact als een risico zich voordoet. Kun je de gevolgen zelf dragen. Brengt het de continuïteit van de bedrijfsvoering in gevaar. Risico's zijn er altijd en in meerdere varianten. Onze ervaren adviseurs maken een gedegen risico inventarisatie en brengen de risico's voor je in kaart.

Analyseren

Na de inventarisatie volgt de analyse. We onderzoeken wat de impact is van de risico's die we in kaart gebracht hebben. Wat is de maximale omvang van een totaal verlies, kunnen we door preventie maatregelen het risico op totaal verlies terugdringen. Welke consequenties kun je zelf dragen en welke moeten afgedekt worden door een verzekering. Zowel privé als om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Adviseren

Na de analyse volgt ons advies. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen je garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om je van een goed advies te kunnen voorzien. Er zijn veel verzekeraars actief in de markt en welke past het beste bij jou of bij jouw bedrijf. Hierbij gaat het ons altijd eerst om kwaliteit en in tweede instantie om de prijs.