lussenburg-financieel-persoonlijk-advies-breda.jpg

Wij maken het persoonlijk

Financiële dienstverlening blijft maatwerk.

Vele jaren aan opgebouwde financiële kennis, ervaring en een prettige omgang met klanten en tussen medewerkers? Daar zijn we stiekem best trots op!

Het begint bij een gesprek.

Een persoonlijk gezicht achter een onpersoonlijke dienst. Verzekeringen, een hypotheek of pensioen is taaie stof en niet persé leuk. Toch is het fijn als het goed geregeld is en je jezelf geen zorgen hoeft te maken bij een auto ongeluk of bij ziekte. Bij Lussenburg heb je vaste contactpersoon die een luisterend oor biedt en de beste oplossing zoekt. Onze medewerkers zitten regelmatig achter de studieboeken en zijn op de hoogte van de laatste actualiteiten en mogelijkheden in de markt. 

Meer over Lussenburg Advies

lussenburg-advies-breda-team-medewerkers.jpg

De specialisten van Lussenburg Advies

Wij geloven in de kracht van een compleet advies. Ons team heeft de expertise in huis om je zowel persoonlijk als zakelijk volledig te ontzorgen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen. 

lussenburg-advies-familie-500px.jpg

Ons verhaal

Trots en plezier zit in de dingen die we niet uitspreken: een gezellige borrel op vrijdag, een gastvrije ontvangst in ons sfeervolle pand en de zoveelste viering van een werkjubileum. 

werkwijze-financieel-advies-inventariseren-adviseren-analyseren.jpg

Onze werkwijze

Of het nu over verzekeringen, hypotheken of pensioen gaat, onze werkwijze blijft hetzelfde. Inventariseren, analyseren en adviseren. Hierbij gaat het ons altijd eerst om kwaliteit en in tweede instantie om de prijs.

Ongebonden en onafhankelijk

Als financieel dienstverlener zijn wij ongebonden en kunnen wij onafhankelijk adviseren. Graag vertellen wij jou meer over onze bemiddeling en klachtenprocedure via onderstaande pagina's. Op zoek naar formulieren of polisvoorwaarden? Kijk dan eens bij de downloads.

Bemiddeling

Wij zijn een ongebonden bemiddelaar. Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractu...

Klachtenprocedure

Niet tevreden bent over onze diensten of producten? Vind hier onze klachtenprocedu...

Downloads

Vind hier formulieren, polisvoorwaarden en verzekeringskaarten.