Ons verhaal

Een toonaangevend familiebedrijf in Breda

Wij maken persoonlijk wat niet persoonlijk is. 
Vele jaren aan opgebouwde financiële kennis, ervaring en een hele prettige sfeer? Daar zijn we stiekem best trots op! Alleen slaan we onszelf niet elke dag op de borst om dat te laten zien. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. 

Leer ons kennen
lussenburg-advies-breda-ons-verhaal.jpg

Wij zijn Lussenburg Advies

Een onafhankelijk financieel adviseur, altijd op zoek naar de beste oplossing. Wij zijn niet gebonden aan een verzekeraar of bank, waardoor wij de meest passende aanbieding uit de markt kunnen halen. Door jarenlange ervaring kennen wij alle ins en outs van de financiële wereld. Zowel in de zakelijke markt als voor de particulier: wij komen altijd met een goed advies. 

Met trots en plezier

Als je ons belt, krijg je jouw vaste contactpersoon aan de lijn. Iemand die de tijd voor je neemt, luistert, doorvraagt en je gelijk verder helpt. Wij zorgen voor helderheid in de communicatie en brengen jouw persoonlijke mogelijkheden overzichtelijk in kaart. Is er schade dan bieden wij een luisterend oor. Geen ingewikkelde formaliteiten, maar een persoonlijk gesprek met een tikkeltje humor als het kan. 

Trots en plezier zit in de dingen die we niet uitspreken: een gezellige borrel op vrijdag, een gastvrije ontvangst in ons sfeervolle pand en de zoveelste viering van een werkjubileum. 

Zo maken we helder wat soms troebel is en persoonlijk wat niet persoonlijk is.