breda-toren-met-antonius.jpg

Mijn bedrijf heeft meer dan 50 medewerkers en wij zoeken een pensioenregeling.

Daar helpen we je graag bij!

De meeste werkgevers bieden hun werknemers een pensioenregeling aan. Pensioen is niet alleen inkomen voor later, maar kan ook zorgen voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid of voor inkomen voor nabestaanden als een werknemer overlijdt.

Bovendien maakt een pensioenregeling een werkgever aantrekkelijker voor nieuwe werknemers en kan de binding met bestaande werknemers versterken.

Meer informatie ontvangen?

Ik help je graag verder!

lussenburg-advies-foto-personeel-huib-lussenburg.jpg
Huib Lussenburg
Adviseur financiële planning

Soms is een pensioenregeling verplicht 

In sommige gevallen ben je verplicht je werknemers een pensioenregeling aan te bieden. Bijvoorbeeld als jouw werknemers werk verrichten dat valt onder een bedrijfstakpensioenfonds. Of als er een cao verplichting geldt.

Twijfel je, bijvoorbeeld omdat het niet duidelijk is in welke sector jouw bedrijf actief is? Laat je dan informeren door de brancheorganisatie. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze pensioenadviseur.

Werknemers zelf hun pensioen laten regelen

In Nederland is het gebruikelijk dat werkgevers hun werknemers een pensioenregeling aanbieden. Toch zijn er ook ondernemingen waarbij werkgevers en werknemers ervoor kiezen geen pensioenregeling af te spreken.

Dan ontvangen werknemers soms een extra vergoeding waarmee ze zelf hun pensioen kunnen regelen. Als je als werkgever voor deze mogelijkheid kiest, kun je je werknemers helpen door hen te informeren over de mogelijkheden om een eigen pensioen op te bouwen. 

Meer weten over Lussenburg Advies?

Pensioen is taaie stof. En wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Maak kennis met onze medewerkers en ontdek onze persoonlijke service.

Tevreden medewerkers?

Laat ons je helpen door een goed advies.

Een stapje extra

Een vaste contactpersoon en unieke service.

Direct iemand spreken?

Geen keuzemenu of bandje. Direct iemand aan de telefoon.