riskmanagement-mvo-zand-transport-hydraulische-graafmachine.jpg

Ik ben ondernemer en wil meer weten over risicomanagement

Wij brengen bedrijfsrisico's duidelijk in kaart.

Risicomanagement is een vast onderdeel geworden van het beleid van vrijwel iedere onderneming. Dit is een continu proces, waarbij risico's in kaart worden gebracht en op waarde worden geschat.

Hoe groot is de kans dat een risico daadwerkelijk omslaat in een schade en dit financiële risico's met zich meebrengt? Een gedegen risicomanagementbeleid draagt bij aan het waarborgen van de continuïteit van een organisatie.

Ook bedrijfsrisico's goed in kaart brengen?

Ik help je graag verder!

lussenburg-advies-foto-personeel-john-bastiaansen.jpg
John Bastiaansen
Adviseur verzekeringen

Onze adviseurs kijken met aandacht naar jouw bedrijf

Verzekeringen zijn een eindoplossing. Het begint met het in kaart brengen van eventuele risico's die voor jouw bedrijf van toepassing zijn. Denk aan een zieke medewerker, een verkeerd advies of een bedrijfsongeluk.

Met een goed risicobeleid kunnen ondernemingen beter anticiperen op mogelijke risico’s, zodat ze effectieve beheersmaatregelen kunnen nemen en zo de continuïteit van het bedrijf kunnen waarborgen.

Maak kansen inzichtelijk

Goed risicomanagement brengt meerdere voordelen met zich mee. Het brengt niet alleen risico’s aan het licht, maar maakt ook inzichtelijk waar kansen liggen. Het zorgt dat je bewust nadenkt over risico’s, bewuste afwegingen maakt en daarnaar handelt, zoals het sluiten van een passende verzekering. 

Wil je graag een keer sparren of een frisse blik op jouw bedrijf? Dan kijken onze adviseurs graag met je mee. Een vast aanspreekpunt, korte lijntjes en duidelijke, begrijpbare taal. 

Meer weten over Lussenburg Advies

Bedrijfsverzekeringen is taaie stof. En wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Maak kennis met onze medewerkers en ontdek onze persoonlijke service.

Bedrijfsschade? 

Schade is vervelend. Laat ons je helpen.

Een stapje extra

Een vaste contact persoon en unieke service

Direct iemand spreken?

Geen keuzemenu of bandje. Direct iemand aan de telefoon.