etikettendrukkerij-werknemerverzekeringen-lussenburg-advies.jpg

Ik ben MKB-ondernemer en ik zoek verzekeringsadvies

Daar helpen we je graag bij!

Bedrijfsverzekeringen, ze zijn er in alle soorten en maten. Sluit je nu enkel een WA dekking of toch ook maar een inventaris / goederen dekking? En wat moet je regelen voor je eerste personeelslid eigenlijk?

Wij snappen dat je niet teveel wilt betalen voor je bedrijfsverzekeringen. En daar kunnen wij jou uitstekend bij helpen. Zodat je bij een schade niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Een goede bedrijfsverzekering regelen?

Ik help je graag verder!

lussenburg-advies-foto-personeel-philippe-brackel.jpg
Philippe Brackel
Adviseur verzekeringen

Lussenburg levert verzekeringsadvies op maat

Het begint met een persoonlijk gesprek en een bezoek aan jouw bedrijf om de situatie goed te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij garanderen dat we de beste oplossing uit de complexe verzekeringsmarkt halen.

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Lussenburg werkt samen met bijna alle verzekeringsaanbieders op de Nederlandse markt. Zowel voor een simpele zakelijke autoverzekering als een complex, internationaal aansprakelijkheidsrisico kan je bij ons verzekeringskantoor terecht. 

Wij vergelijken verschillende aanbieders en adviseren de beste oplossing in een duidelijk en begrijpelijk gesprek. Zolang je klant bent bij ons kantoor, heb je ook hetzelfde persoonlijke aanspreekpunt. 

Meer weten over Lussenburg Advies?

Verzekeringen is taaie stof. En wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Maak kennis met onze medewerkers en ontdek onze persoonlijke service.

Schade?

Schade is vervelend. Laat ons je helpen.

Een stapje extra

Een vaste contactpersoon en unieke service

Direct iemand spreken? 

Geen keuzemenu of bandje. Direct iemand aan de telefoon.